Terugblik IAAPA EXPO Amsterdam 2024

Jump Factory schittert op IAAPA Beurs in Amsterdam

Van 24 t/m 26 september 2024 vond de IAAPA Expo Europe plaats in Amsterdam. Tijdens dit jaarlijkse evenement komen alle professionals op het gebied van amusement en entertainment samen om hun nieuwste producten te presenteren en nieuwste ontwikkelingen en innovaties te bespreken. Dit jaar kwamen er maar liefst 17.370 Leisure professionals samen tijdens de IAAPA Expo in Amsterdam!

Ook wij waren aanwezig en hebben zoals elk jaar een prachtige plaats kunnen bemachtigen. Een beetje een thuiswedstrijd voor ons omdat het plaatsvond in Nederland! De beurs was weer een groot succes en we hebben niet alleen veel bestaande klanten mogen verwelkomen, maar ook nieuwe, enthousiaste contacten gelegd met bezoekers uit verschillende landen.


 

Terugblik IAAPA 2024 AmsterdamWaarom wij elke jaar weer bij de IAAPA beurs staan

Naast het terugzien van veel van onze vertrouwde klanten, was het geweldig om nieuwe relaties op te bouwen met nieuwe mensen. Deze jaarlijkse beurs is bij ons altijd een waardevol moment om sterke banden te onderhouden en nieuwe kansen te verkennen.

 

 

Terugblik IAAPA 2024 AmsterdamNieuwe glijbanen in ons assortiment

Met trots presenteerden wij onze nieuwste aanwinst: de themaglijbanen! De glijbaan in het krokodillenthema was de eyecatcher van onze beursstand en trok veel aandacht. Zowel kinderen als volwassenen konden het niet laten om er even vanaf te glijden. Deze glijbanen zijn dan ook geschikt voor jong en oud.

 

We kijken terug op een ongekend drukke en geslaagde beurs met veel interesse in onze nieuwe opblaasbare Glijbanen, onze standaard springkussens en onze Inflatable Parks. Vanuit binnen en buitenland kwamen Leisure professionals en geïnteresseerden naar Amsterdam om alle nieuws op attractiegebied te aanschouwen.

 


Op naar de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg!

Voor degenen die ons hebben gemist in Amsterdam: binnenkort zijn we ook te vinden op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. We hopen jullie daar te zien!

 

 

 

« Terug naar overzicht