Opblaasbaar speeleiland Capri Sun

Opblaasbaar Speeleiland Capri Sun | Maatwerk springkussens

We hebben onlangs met veel enthousiasme een bijzondere opdracht afgerond: in samenwerking met De Opvallers hebben we een opblaasbaar speeleiland ontworpen en geproduceerd voor het frisdrankmerk Capri-Sun. Dit kleurrijke eiland, bestaande uit drie speelse springkussens, is een echte blikvanger en belooft volop speelplezier voor jong en oud!

Capri-Sun speeleiland

Een unieke opblaasbare ervaring

Het speeleiland is geheel in de herkenbare, vrolijke stijl van Capri-Sun ontworpen. Met speelse elementen zoals uitdagende hindernisbanen, hoge springplatforms en obstakels, biedt elk van de drie delen een unieke ervaring. Niet alleen kinderen, maar ook ouders zullen genieten van de sfeer die dit speeleiland uitstraalt. Het eiland is uitgevoerd in de vrolijke, zomerse kleuren van Capri-Sun en heeft diverse speelse elementen, waaronder hindernisbanen en springplatforms. Elk deel van het speeleiland is uniek en zorgt voor een speelse en energieke ervaring. We zijn supertrots op deze leuke opdracht en kunnen niet wachten tot het speeleiland de show steelt op pretparken, evenementen of stranddagen. Met Capri-Sun en dit speel eiland wordt elke dag een feestje! Zien we jou binnenkort op één van de springkussens?

Capri-Sun-Speeleiland

Capri-Sun in de schijnwerpers

Met dit speeleiland versterken we de speelse en verfrissende uitstraling van Capri-Sun. Het frisse design in de iconische Capri-Sun kleuren sluit naadloos aan bij het zorgeloze zomergevoel waar het merk voor staat. Of het nu op een pretpark, een evenement of een zonnige dag op het strand is, het speeleiland zal zonder twijfel de aandacht trekken en voor onvergetelijke momenten zorgen.

Trots op deze opdracht

We zijn ontzettend trots op de kans om deze opdracht voor Capri-Sun te mogen uitvoeren. Dit project is voor ons een mooie uitdaging geweest, waarbij we creativiteit en vakmanschap hebben samengebracht om een product te creëren dat perfect aansluit bij de speelse en energieke sfeer van het

Capri Sun Speeleilandmerk. Ook hebben we voor de entree een passende opblaasbare boog mogen produceren.

Speeleiland binnenkort bij jou in de buurt?

Het opblaasbare speeleiland zal op diverse locaties door het hele land te zien zijn. Of je nu jong bent of jong van geest, iedereen is welkom om te komen springen, klimmen en genieten! Houd je ogen open voor dit vrolijke Capri-Sun speeleiland—wie weet komt het binnenkort naar een evenement bij jou in de buurt!


 

« Terug naar overzicht