Nieuw!

Glijbaan Dubbel Krokodil

 7.195,00 excl. btw

AT1205-9
400kg
9.0 x 5.2 x 7.6m
Gratis bezorging in NL & BE
Vraag een aangepaste offerte aan

Glijbaan Dubbel Krokodil

Offerte aanvragen

Op voorraad

Beschrijving

Glijbaan dubbel Krokodil

Deze indrukwekkende dubbele opblaasbare glijbaan dubbel krokodil biedt eindeloos speelplezier voor twee personen tegelijk! Klim in het midden omhoog via de stevige trappen en kies een van de twee glijbanen om naar beneden te suizen. Dankzij zijn 7 meter hoogte en het stoere thema is deze glijbaan een echte blikvanger op elk evenement. De kleurrijke en leuke thema’s maken het een magneet voor kinderen en zorgen voor een avontuurlijke sfeer. Ideaal voor feestjes, evenementen en andere speciale gelegenheden. Deze glijbaan staat garant voor urenlang speelplezier en een onvergetelijke ervaring voor alle kinderen!


Veiligheid van de glijbaan dubbel

Veiligheid en Jump Factory lopen hand in hand. Dat doen zij al vanaf het begin. Al onze opblaasbare attracties worden volledig conform de NEN14960. Deze laten wij alleen door betrouwbare partners uitvoeren. Voor deze glijbanen heeft de TÜV SÜD Benelux de inspectie mogen uitvoeren. Heb je vragen over de veiligheid van onze glijbanen? Dan mag je ons deze natuurlijk gerst stellen. Ons team helpt je hier graag mee verder. Daarnaast leveren wij ook een standaard garantie van maar liefst 5 jaar. En mocht er iets stukgaan? Dan kun je altijd vertrouwen in onze serviceafdeling. En deze service? Die is gratis en onbetaalbaar. Deze zit natuurlijk standaard in ieder pakket dat wij leveren.


Onze andere glijbaan dubbel thema’s

Naast deze glijbaan dubbel krokodil hebben wij nog andere thema’s beschikbaar. Zo kun je deze opblaasbare glijbaan ook in andere leuke thema’s kopen zoals de Grote glijbaan Haai, Regenboog of Glijbaan Vogels. Wil je toch een wat kleiner formaat glijbaan? Bekijk hier onze andere opblaasbare glijbanen.

Interesse in deze spectaculaire glijbaan of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Levering inclusief

Blower 2x TFC1.1
Haringen
Transportzak
Reparatiesetje
Logboek & certificaat conform NEN14960
5 jaar garantie en 5 jaar kosteloze schadeafhandeling

Extra informatie

Gewicht 400 kg
Afmetingen 9,0 × 5,2 × 7,6 m

Gratis bezorging in NL & BE

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Jump Factory hoog in het vaandel. Zo gebruiken wij uitsluitend hoge kwaliteit materialen. Ook verstevigen wij onze structuren op alle kwetsbare plekken. En de garantie? Die bedraagt daarom 5 jaar.
Lees meer >>

Veiligheid

De door Jump Factory geproduceerde attracties voldoen aan de Europese normen NEN EN 14960. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken over de veiligheid van onze attracties.
Lees meer >>

Service

Service met een gouden rand, daar staan wij voor. Daarnaast staat onze eigen reparatieafdeling dagelijks voor u klaar. Zo helpen wij u bij schades en reparaties snel weer op weg.
Lees meer >>